zaterdag 14 april 2018

Vernieuwing

Daar ben ik weer....

Eindelijk na een lange radio stilte....

Ik heb het afgelopen jaar nagedacht waar ik heen wilde met de webwinkel en mijn rol daarin.
2 januari 2016 werd ik wakker en kon nog net de telefoon halen.
Daarop volgde een kort gesprek met mijn werkgever dat ik niet meer kon en niet kwam voorlopig.
Na veel onderzoeken en testen bleek ik een heel laag b12 te hebben.

Inmiddels prik ik daar zelf twee keer per week voor. Mijn moeder had in de tussentijd alle bestellingen verzorgd. Zelf ben ik weer aan het werk gegaan en langzaam aan zelf weer de bestellingen erbij gepakt.

Alles anders

Ik ben heel veel gaan schrappen in het assortiment. Vooral de kant en klare producten van kussens, koffertjes met print, frozen en lampen. Niet dat het geen mooie artikelen zijn maar omdat ik mensen blij wil maken met persoonlijke herinneringen. Die maak ik dan ook met veel liefde en plezier.

Een ding weet ik zeker..... Handmade By Dena is veel te mooi om er een punt achter te zetten. Dus eerst heb ik de stap gezet om de webwinkel te veranderen qua kleuren, indeling en assortiment. Nu heb ik besloten weer te gaan bloggen. Ik ga mijn uiterste best doen dit bij te houden en ben wel nieuwsgierig wat je leuk vindt om te lezen van me en hoe vaak?

Zo zal ik dit jaar me meer gaan richten op de losse stickers. Dan heb je een keuze om kant en klaar een cadeau te kopen of als je liever zelf aan de slag gaat alleen de sticker kan bestellen. Het wordt allemaal anders als dat het nu is.

Tot snel maar weer....

Hou de website in de gaten voor nieuwe herinneringen voor jouw speciale moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten